Τη Δευτέρα 24 Απρίλη, στο παλαιό εργοστάσιο της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος πήρε χώρα η φαντασμαγορική εκδήλωση της Olaplex, αφού όλοι είδαμε από κοντά τον δάσκαλο του χρώματος Guy Tang, να «κάνει τα μαγικά» του, επί σκηνής.

Η έλευση του προσκεκλημένου της εταιρίας Παπαγεωργίου ήταν πολυαναμενόμενη και επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Το My Extension ως χορηγός δεν θα γινόταν να λείπει από την εκδήλωση της χρονιάς και αφού βρισκόμασταν στις πρώτες θέσεις την απολαύσαμε διπλά και θα σας διηγηθούμε τι είδαμε στο Hair Color show της Olaplex.

Το show άνοιξε με τον ένα και μοναδικό Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος με την εκρηκτική του διάθεση και την ενέργεια του μας εγκλημάτισε κατευθείαν στην εύθυμη ατμόσφαιρα της εκδήλωσης. Αμέσως μετά στη σκηνή εμφανίστηκε ο Guy Tang παρέα με τα έξι καταπληκτικά μοντέλα του τα οποία φυσικά, φορούσαν τα πολύχρωμα hairstyles τους.

Ο Guy Tang μας έδειξε άμεσα την χαλαρή διάθεση και τον μοναδικό χαρακτήρα του. Ένας κομμωτής με όρεξη, ζωηράδα στη κίνηση και διάθεση για έκφραση όχι μόνο επαγγελματική, αλλά και πρακτική. Ο ενθουσιασμός έβγαινε από μέσα του και αυτό φαινόταν και στον τρόπο που εξηγούσε τις τεχνικές τοποθέτησης των χρωμάτων, αλλά και στις συμβουλές που έδινε. Το γεγονός ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που μοιράζει απλόχερα όσα γνωρίζει ισχύει, καθώς ο ίδιος μοιράστηκε δυο από τις τεχνικές που πραγματοποίησε. Ο Guy Tang εξηγούσε με λεπτομέρεια και έδινε έμφαση ακόμη και στον τρόπο που χωρίζει τα κομμάτια, την βαφή, τα μαλλιά και την στάση του σώματος κατά τη διάρκεια της εφαρμογής χρώματος. Όλα αυτά δημιουργώντας παρέα με το Olaplex, το οποίο μάλιστα μοίρασε και σε μερικές νικήτριες προς το τέλος της εκδήλωσης.

Όσο για τα μοντέλα, αυτά ήταν έξι και τα μοναδικά χρώματα που είδαμε πάνω τους ήταν μεταλλικό γκρί, κόκκινο-πορτοκαλί, κόκκινο, βαθύ κόκκινο, ξανθό του πάγου, ενώ το απολαυστικό ροζ χρυσό μας το άφησε για το τέλος προκαλώντας έκπληξη σε όλους με την ομοιομορφία του χρώματος και των υφών. Ο Guy Tang παράλληλα μας μύησε και στη δική του σειρά βαφών, η οποία ακούει στο όνομα My Identity και μας αποκάλυψε ότι υπάρχει περίπτωση να την δούμε να κυκλοφορεί και στην Ελλάδα. Θα δείξει!

Εντύπωση έκανε και η μεγάλη προσέλευση, η οποία περιλάμβανε επιχειρηματίες, επαγγελματίες του χώρου, αλλά και φοιτητές. Η αίθουσα του Παπαστράτος γέμισε κόσμο, ενώ στο τέλος υπήρξε και μεγάλη ουρά όπου όλοι ήθελαν να βγάλουν selfies με τον Guy Tang, ο οποίος δεν έχανε ευκαιρία να ποζάρει με όλους τους ενδιαφερόμενους.

Top