Η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΑΕΚ

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ καλωσόρισε το 2018 με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε στο γνωστό εστιατόριο με πολίτικες συνταγές Mutfak στη Γλυφάδα. Ολη η ποδοσφαιρική ομάδα, τα στελέχη, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και το προσωπικό, ήταν εκεί.

O διοικητικός ηγέτης Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε το λόγο και απευθυνόμενος σε όλους τους παρευρισκόμενους είπε:
“Ήρθαμε για πρώτη φορά εκτός των Σπάτων και των γραφείων μας σε αυτό το καταπληκτικο μαγαζί το Mutfak στη Γλυφάδα γιατί το έχει ένας φανατικός ΑΕΚΤζης με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη.”

Την πίτα έκοψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος μιλώντας στους ποδοσφαιριστές ευχήθηκε καλή χρονιά και κατάκτηση του τίτλου, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω μάθει κάτι πολύ καλά. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται ούτε με δηλώσεις, ούτε με λεφτά, ούτε με νεοπλουτίστικες μεθόδους. Οι ομάδες χτίζονται από τα αποδυτήρια. Και εμείς είμαστε οικογένεια και έχουμε τα καλύτερα αποδυτήρια. Και θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς γιατί αυτό είναι καθαρά δικό του δημιούργημα».

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Α’ Αντιπρόεδρος Μηνάς Λυσάνδρου, ο Β’ Αντιπρόεδρος Πέτρος Καϊμακάμης, η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο Τεχνικός Διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος, τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Αλέξης Αλεξίου και Κωνσταντίνος Μαρινάκης και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Ανδρέας Δημάτος.

Τα τυχερά «φλουριά» τα βρήκαν από τους ποδοσφαιριστές οι Σέρχιο Αραούχο, Βινίσιους Ντε Φρέιτας και Χρήστος Αντωνίου, ενώ από το τεχνικό επιτελείο οι τυχεροί ήταν ο προπονητής Μανόλο Χιμένεθ και ο μασέρ Γιάννης Μπουρουτζήκας. Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν μια προσφορά των καταστημάτων «Στεργίου».

Top